VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS
TOP AANBIEDINGEN IEDERE DAG
DE BESTE KWALITEIT ONLINE 

Waterdrinker

367_WaterdrinkerArthoFleurada.png

Wij willen onze klanten graag een groot assortiment aanbieden, en dat houdt in dat wij naast het plantenassortiment van Decorum ook planten van Waterdrinker kunnen aanbieden! Het zorgen voor een gelukkige en gezonde leefomgeving - daar streeft Waterdrinker naar! Bestel vandaag!
 
-------

Hoe plaats ik een bestelling bij ArthoFleurada?:

1. Ga naar onze webshop, en login. Heb je nog geen inloggegevens, registreer je dan hier

205_home AF.png

2. Kies vervolgens je leverdag. De beschikbare leverdagen zijn geel gemarkeerd.
Voor de producten van Waterdrinker geldt dat je minimaal 1 dag voor je gewenste leverdag besteld.
Wil je meer weten over het bestelproces van het Kweker Direct platform? Klik dan hier.

  206_kalender AF.png

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdere Informatie

- Voor het reguliere assortiment geldt zoals je van ons gewend bent, vandaag besteld voor 18.00 uur, dezelfde avond in jouw winkel (wij bezorgen niet op zondag). 

- Let op: Producten van Waterdrinker die worden besteld voor 23.59 uur (maandag tot en met donderdag) worden de avond daarop volgend bij je geleverd in jouw winkel.

- Bestellingen tussen vrijdag en zondag vóór 23:59 zijn vanaf dinsdag gereed voor afhaling of worden afgeleverd.

Let op! Je hebt een bedenktijd van 5 minuten per besteld artikel. Na 5 minuten wordt de bestelling automatisch door het systeem bevestigd. 

- Voor het uitleveren van de planten uit het Waterdrinker assortiment in uw winkel berekenen wij € 10,- aan bezorgkosten.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Deze website gebruikt cookies voor eigen doeleinden en statistische gegevens. Door het gebruik van deze site gaat u hiermee akkoord. sluiten